برای مثال یکی از اصول زیبایی شناسی که باید در عمل پروتز سینه رعایت شود این است که؛ بهتر است اندازه دور سینه و دور باسن هماهنگ باشند تا ظاهر و فرم بدن زیباتر به نظر برسد. در تمامی مواد گفته شده، تنها راه حل موثر در ایجاد سینه های بزرگ، ایجاد تقارن در سینه ها، بازسازی سینه (بعد از عمل جراحی سرطان سینه) و خوش فرم شدن سینه ها قرار دادن پروتز است. تمامی موارد گفته شده که آیا شما نیاز به لیفت سینه در کنار جراحی پروتز سینه دارید یا خیر؟ در برخی موارد، ترکیبی از روش های گفته شده برای بیمار در نظر گرفته خواهد شد. پس پوست سینه بعد از حاملگی کشیده خواهد شد و پستان ها دچار افتادگی خواهند شد. در زنانی که ماهیچه کافی در سینه هایشان دارند و دچار افتادگی سینه هستند، می توان پروتر را در زیر پوست قرار داد. 3 روز پس از جراحی می توانید فعالیت های روزانه خود را انجام دهید. از این رو بدون نگرانی می توانید به جراح مراجعه و مشاوره های لازم در این خصوص را دریافت نمایید. به عنوان اصل کلی باید این موضوع را مد نظر قرار داد که عمل پروتز سینه در موارد معدود یک عمل مادام العمر محسوب می شود و در نهایت بنابر شرایط نیاز به عمل مجدد خواهد داشت. 8 نکته ای که قبل از لیفت سینه باید بدانید اینجا کلیک کنید
با این حال، برای اطمینان از این موضوع میتوانید در مورد شرایط خود و نوع عمل با پزشکتان مشورت کنید. از این رو توضیه می شود که ابتدا تمامی شرایط و انتظارات خود را به جراح منتقل نمایید و از این طریق بهترین تصمیم را برای انجام جراحی زیبایی سینه بگیرید. جراح بسته به ظاهر اولیه پستان فرد، پروتز را دقیقاً زیر پوست و بافت نرم پستان و یا در پشت بافت ماهیچه ای پستان قرار می دهد. بسیاری از خانم ها نگران باقی ماندن اسکار بخیه در محل جراحی هستند که جای نگرانی نیست با استفاده از پماد های ترمیم کننده و گذر زمان تنها جای یک خط برش بسیار نازک باقی خواهد ماند که در زیر سینه بوده و دیده نمی شود . اینکه آیا بیمار ترجیح میدهد تنها پروتز سینه خود را بردارد و تمایلی به استفاده مجدد از پروتز را ندارد، یا اینکه پس از برداشتن پروتز سینه تمایل دارد برای سفت شدن سینه خود از انواع خدمات لیفت سینه استفاده کند، آیا بیمار تمایل دارد که در صورت ایجاد بافت کپسولی اطراف سینه تنها آنها را خارج کند، یا اینکه مجددا از پروتز سینه استفاده کند. پس از اینکه برش ایجاد شد، پروتز در محل مورد نظر گذاشته می شود.
خیر این تصور به هیچ وجه صحیح نیست و جراحان بر این عقیده اند که هیچ رابطه ای بین سرطان سینه و پروتز سینه وجود ندارد واگر فردی قبلا پروتز انجام داده باشد و بخواهد پرتودرمانی کند از این نظر نیز مشکلی وجود نخواهد داشت ولی اینکه پرتو درمانی باعث سفت شدن پروتزها و تغییراتی در فرم سینه شود امکان پذیر است. محل برش سینه برای جاگذاری پروتز می تواند میزان آسیب به غدد شیری، مجرای لنف، اعصاب یا جریان خون را مشخص کند. افراد میتوانند آن را درون لباس خود قرار داده و به سینه خود شکل دهند و یا خانم هایی که سینه خود را از دست داده اند، می توانند با استفاده از پروتزهای موقت هر زمان که بخواهند اندام و سینه خود را بهبود داده و به اندازه بهتری درآورند. خانم هایی که به دلیل سرطان سینه مجبور به برداشتن بخشی و یا تمام بافت سینه می شوند.
روشی درمانی برای سرطان پستان که طی آن بخشی از سینه یا بافت کامل آن تخلیه می شود. پروتز سینه گرد Roundبرای زنانی که خواستار بافت نرم و خوش فرم (شبیه به حالت طبیعی سینه) هستند و گرد بودن و برجسته بودن سینه برایشان مهم است بسیار مناسب است. برخی شرکت ها پروتزهای نوک سینه تولید می کنند که از سیلیکون یا سایر مواد ساخته شده اند و ظاهر و قوامش مانند نوک سینه طبیعی است. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که سایز سینه باید متناسب با سایر اعضای بدن باشد و فرم آن به گونهای باشد که زیبایی اندام را به همراه داشته باشد نه صرفاً بزرگ بودن. این جراحی آسیبی به سایر بافت های سینه وارد نمی کند و مانع از شیردهی نمی شود همچنین این عمل هیچ گونه عوارضی برای ایجاد توده های سرطانی یا انواع کیست های سینه در بر ندارد . اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید قبل از عمل با پزشک خود در میان بگذارید. بهترین جراحان پلاستیک توصیه می کنند که هر ده سال یک بار معاینه سینه ها توسط جراح مربوطه انجام شود تا اگر پروتز ها نیاز به تعویض داشتند، اقدام به این عمل کنید.
عمل پروتز سینه می تواند عوارض بسیار زیادی برای فرد داشته باشد که در صورت مشاهده هر یک از آن ها حتماً باید با پزشک مشورت کند. جراح پلاستیک، سایز سینه ها را طبق توافقی که قبل از عمل با فرد داشته است بزرگتر می کند. پزشک میتواند پروتز را کاملا روی عضله ، کاملا زیر عضله و یا نیمی از آن را زیر عضله پستانی (جاگذاری دوگانه) قرار دهد. با این حال باید به نکات زیر بعد از عمل توجه داشته باشید تا درد و ورم ناشی از عمل سریع تر رفع شود و به فرم دلخواه سینه خود برسید. 4. حداقل تا 1 یا 1.5 ماه بعد از عمل فعالیتهای سنگین ورزشی، دویدن یا بلند کردن اجسام با وزن بالا ممنوع است. اما تا 2 ماه بعد از عمل از انجام فعالیت ها و ورزش های سنگین پرهیز کنید. عمل جراحی سینه جزء جراحی های کم عارضه است که فرد درد زیادی را احساس نمی کند. اما این را باید بخاطر داشت که برای رسیدن به نتیجه بهتر قبل از ماستکتومی درباره بازسازی تصمیم گیری شود.